Een boek maak je samen

Jouw ontwerp voor JOUW boek

"Goh dit boek zou ook zomaar bij een uitgever ontworpen kunnen zijn"

Dit kreeg ik eens te horen over een van mijn ontwerpen. Da’s mooi want wat een uitgever kan, kan jij ook. Een goed team van professionals om je heen verzamelen om SAMEN een succes te maken van je boek. 

Een boek uitgeven betekent behalve schrijven nog zoveel meer.

Als het op vormgeving aankomt zijn er zoveel keuzes om je boek zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor je lezer.

Om keuzes te kunnen maken moet je weten wat de mogelijkheden zijn. Ik kan je zeggen: veel. Daarom denk ik vanaf het begin met je mee over de vormgeving van je verhaal.

Dan is er nog zoveel wat geregeld moet worden omtrent het verkopen en vermarkten van je boek. “One size fits all” gaat wat mij betreft niet op in deze. Ik kijk dan ook met je mee wat past bij jouw doel en boek.

Laten we een boek uitgeven wat makkelijker maken. Ik neem je graag mee op reis in een van mijn trajecten om van jouw verhaal dat boek te maken wat jij wil verkopen. Door samen te werken met de juiste mensen maken we, SAMEN, van jouw boek een succes.

 

fijne boeken 15
fijn vormgeven 3
mandy woltjer fijne boeken

Boeken moet je voelen, letterlijk en figuurlijk.

Zelf je boek uitgeven? Dat kan jij! Ik maak van jou uitgever van jouw verhaal.

Of je boek een succes wordt, daar heb jij zelf veel invloed op. Een boek schrijven is 1 ding, een boek uitgeven is serious business. Dus behalve dat ik heel enthousiast met je mee huppel verwacht ik (en je boek) ook wat van jou. Er komt wel heel wat kijken bij het uitgeef-proces en het vormgeven van je boek. 

Mijn aanbod bestaat uit verschillende diensten passend bij het uitgeven van jouw boek. Samen kijken we wat jouw boek nodig heeft.

Sparren over je boek?

Loop je al een tijdje met een boekidee maar kom je er niet uit waar en hoe je moet beginnen? Snap ik. Er kan best veel op je af komen in het proces van het uitgeven van je boek. Want waar begin je?

Ik ben heel benieuwd naar je ideeën en waar je staat met je boek. Op basis van deze informatie duw ik je in de richting die je op wil om verder te kunnen.

Investering

Voor 75,- kan je een boekboost bij mij inplannen. Tijdens dit gesprek geef ik je de nodige tips, trucs en adviezen om tot een goed boek te komen. Handig, want je krijgt concrete tips waar je de nodige acties mee uit kan zetten en verder kan.

Klaar voor? GO! Vul het contactformulier in en ik maak een afspraak met je.

Vormgeving

In dit traject verzorg ik de vormgeving van je boek en boekomslag. Natuurlijk adviseer ik je over drukwerk en help ik je bij de keuzes die je moet maken. Ik loop net zo lang met je mee tot we jouw boek overdragen aan de drukker. 

Wat krijg je:

Investering

Start tarief van 499,- voor het basisontwerp van je binnenwerk. Ben je hier blij mee dan geef ik de rest van je boek vorm volgens dit stramien. De kosten hiervoor: 3,25 per pagina (fictie) of 3,95 (non-fictie).

Afwijkende opmaak voor je pagina? Dit is maatwerk en bespreken we vooraf. 

Omslagontwerp vanaf 495,-

* Illustraties voor je boek worden berekend op basis van mijn uurtarief

Uitgeven

Wil je je boek niet alleen professioneel vormgeven maar kan je ook wel wat hulp gebruiken bij het uitgeven en alles wat daarbij komt kijken? Ik help je!

In dit traject kijken we samen wat jouw boek nodig heeft om gepubliceerd te kunnen worden. 

We nemen verschillende stappen onder de loep en maken hierin weloverwogen keuzes.

Je ontvangt ondersteuning bij alle regelzaken omtrent het uitgeven van je boek en ik adviseer je waar nodig.

Investering

Extra investering bovenop het traject Vormgeving: 899,-

Extra bonus: een template voor je eigen marketingplan!

Boek in de media

Wanneer je je boek uit gaat geven is marketing in promotie natuurlijk erg belangrijk. Gratis aandacht voor je boek vind je bijvoorbeeld door er media-aandacht voor te genereren. Hoe?

Met een goed persbericht!

Na een persoonlijk telefoongesprek met een journalist, schrijft hij een persbericht voor jou op maat. Hij kijkt mee welke media in jou regio relevant kan zijn om zo gericht je persbericht te kunnen versturen. 

Investering

Voor 125,- heb jij een persbericht wat geheel bij jouw verhaal en marketingdoelen past

Een professioneel vormgegeven boek

Een helder uitgeef-plan inclusief checklists en mentor

De lancering die jouw boek verdient

Een boek maken met mij betekent:

Veren in mijn......