Een boek maak je samen

De juiste vormgeving voor JOUW boek

Samen jouw boek maken?

Wanneer we met jouw boek aan de slag gaan onderzoeken we eerst welke lettertypes we gaan gebruiken, welke materialen passen bij de boodschap die jij uit wil dragen maar we kijken ook naar wat jouw doelgroep wil zien en voelen. Wat trekt jouw lezer over de streep om je boek aan te schaffen?

We maken dus weloverwogen keuzes wat betreft lettertypes, kleur, marges en layout. Maar ook nemen we de papiersoorten eens goed onder de loep en denken we na over het formaat van je boek.

Jouw boek moet er uitspringen!

Dat bundelen we allemaal in een omslagontwerp wat aansluit bij JOUW verhaal en wat je lezer wil zien. Daarin nemen we de verschillende mogelijkheden wat betreft drukwerk en afwerking ook mee.

Zo ontstaat er een boek wat door kan naar de persen en heb jij straks het boek in handen waar je al die tijd van droomde!

fijne boeken 15
fijn vormgeven 3
fijn vormgeven 20

Boeken moet je voelen, letterlijk en figuurlijk.

Wat komt er nog meer kijken bij het uitgeven van je boek?

Een boek uitgeven betekent behalve schrijven nog zoveel meer. Als het op vormgeving aankomt zijn er zoveel keuzes om je boek zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor je lezer.

Om keuzes te kunnen maken moet je weten wat de mogelijkheden zijn. Ik kan je zeggen: veel. Daarom denk ik vanaf het begin met je mee over de vormgeving van je verhaal.

Dan is er nog zoveel wat geregeld moet worden omtrent het verkopen en vermarkten van je boek. “One size fits all” gaat wat mij betreft niet op in deze. Ik kijk dan ook met je mee wat past bij jouw doel en boek.

Laten we een boek uitgeven wat makkelijker maken. Ik neem je graag mee op reis in een van mijn trajecten om van jouw verhaal dat boek te maken wat jij wil verkopen. Door samen te werken met de juiste mensen maken we, SAMEN, van jouw boek een succes.

It’s all about you

Wanneer je werkt met mij ben jij degene om wie het draait. Schrijvers horen op het podium! Zonder jou zou er namelijk überhaupt geen boek zijn. Wel zo eerlijk dat de credits en de knaken naar jou gaan.

Schrijf je een boek als ondernemer? Dan hoeft het verdienen hem niet alleen in geld te zitten. Een boek is een uitstekende marketing-tool voor jouw product of dienst. Denk eens na wat je boek jou op kan leveren.

En jouw waarde is voor altijd vastgelegd in een boek. Dat pakt niemand je meer af.

Dat een uitgever een boek maakt geloof ik niet, dat doe jij, samen met de juiste experts. Jij schreef het verhaal, jij hoort op dat voetstuk. Zonder schrijvers geen verhalen. Heel logisch dus dat jij als schrijver zoveel mogelijk over hoort te houden aan de verkoop van jouw boek. Dat kan door het zelf uit te geven.

Kijk nog eens goed naar je verhaal. Geloof je er in? Dan ben je klaar om er in te investeren.

fijn vormgeven 16

Zelf je boek uitgeven? Dat kan jij! Ik maak van jou uitgever van jouw verhaal.

Of je boek een succes wordt, daar heb jij zelf veel invloed op. Een boek schrijven is 1 ding, een boek uitgeven is serious business. Dus behalve dat ik heel enthousiast met je mee huppel verwacht ik (en je boek) ook wat van jou. Er komt wel heel wat kijken bij het uitgeef-proces en het vormgeven van je boek. 

Mijn aanbod bestaat uit verschillende diensten passend bij het uitgeven van jouw boek. Samen kijken we wat jouw boek nodig heeft.

Sparren over je boek?

Loop je al een tijdje met een boekidee maar kom je er niet uit waar en hoe je moet beginnen? Snap ik. Er kan best veel op je af komen in het proces van het uitgeven van je boek. Want waar begin je?

Ik ben heel benieuwd naar je ideeën en waar je staat met je boek. Op basis van deze informatie duw ik je in de richting die je op wil om verder te kunnen.

Investering

Voor 75,- kan je een boekboost bij mij inplannen. Tijdens dit gesprek geef ik je de nodige tips, trucs en adviezen om tot een goed boek te komen. Handig, want je krijgt concrete tips waar je de nodige acties mee uit kan zetten en verder kan.

Klaar voor de start? GO! Vul het contactformulier in en ik maak een afspraak met je.

Maak van jouw woorden zinnen, van jouw zinnen een verhaal en van JOUW verhaal JOUW boek! 

Vormgeving

In dit traject verzorg ik de vormgeving van je boek en boekomslag. Natuurlijk adviseer ik je over drukwerk en help ik je bij de keuzes die je moet maken. Ik loop net zo lang met je mee tot we jouw boek overdragen aan de drukker. 

Wat krijg je:

Investering

Start tarief van 399,- voor het basisontwerp van je binnenwerk plus 2,50 per pagina (fictie) of 2,95 (non-fictie).

Wil je afwijkende opmaak voor je pagina’s met extra vormgeving vraag ik 4,25 per pagina.

Omslagontwerp vanaf 450,-

* Illustraties voor je boek worden berekend op basis van mijn uurtarief.

Uitgeven

Wil je je boek niet alleen professioneel vormgeven maar kan je ook wel wat hulp gebruiken bij het uitgeven en alles wat daarbij komt kijken? Ik help je!

In dit traject kijken we samen wat jouw boek nodig heeft om gepubliceerd te kunnen worden. 

We nemen verschillende stappen onder de loep en maken hierin weloverwogen keuzes.

Je ontvangt ondersteuning bij alle regelzaken omtrent het uitgeven van je boek en ik adviseer je waar nodig.

Investering

Extra investering bovenop het traject Vormgeving: 799,-

Extra bonus: een template voor je eigen marketingplan!

Boek in de media

Wanneer je je boek uit gaat geven is marketing in promotie natuurlijk erg belangrijk. Gratis aandacht voor je boek vind je bijvoorbeeld door er media-aandacht voor te genereren. Hoe?

Met een goed persbericht!

Na een persoonlijk telefoongesprek met een journalist, schrijft hij een persbericht voor jou op maat. Hij kijkt mee welke media in jou regio relevant kan zijn om zo gericht je persbericht te kunnen versturen. 

Investering

Voor 125,- heb jij een persbericht wat geheel bij jouw verhaal en marketingdoelen past

Een professioneel vormgegeven boek

Een helder uitgeef-plan inclusief checklists en mentor

De lancering die jouw boek verdient

Een boek maken met mij betekent:

Veren in mijn......