6 februari 2023

Daar is die dan

Mijn eerste echte heuse blog.

Want bloggen is hip. Goed voor je SEO. Je vindbaarheid en marketing.

Maar laat ik je vast vertellen dat dat niet de blogs zullen zijn die je hier gaat vinden. Er zijn hele goede platforms die je kunnen voorzien in praktische informatie zoals PUMBO. 

Ik ga wel veel schrijven over boeken. Hoe je je boek uit kan geven, schrijven, drukken, aaien of een podium kan geven. Maar vooral ook over de beleving van een boek. Wat een boek met je doet. Wat een boek kan betekenen. En op mijn manier. Zoals ik ben.

Waarschijnlijk worden mijn blogs een zoektocht naar essentie, betekenis en verbinding. Dat is namelijk waar het een beetje over moet gaan denk ik. Verbinden vanuit betekenis. Boeken maken met betekenis en van daaruit verbinden.

Dat klinkt natuurlijk allemaal lekker zweef maar dat komt wel goed. Samen zullen we door deze blogs wandelen zoals we door de verhalen van de schrijvers zullen wandelen die ik mag gaan begeleiden. 

Schrijven is voor mij altijd al een uitlaatklep geweest. Of het nou op rijm is, gewone gedachten of een verborgen boodschap. Ik vind het heerlijk. Dus het zou zomaar kunnen dat ik deze blogs daar ook voor ga gebruiken. We zien wel waar het heen gaat. Bovendien heeft een Instagram post een limiet en hier kan ik schrijven zonder dat mijn tekens op raken 😉

Het hoeft niet gelijk perfect. Dat is je manuscript ook niet. Daar wordt nog zoveel aan geschaafd. Nou en ik schaaf wat af!

Dus als je het leuk vind om dit allemaal te volgen, te ontdekken en graag mag lezen ga dan met me mee op reis! Ik zal los gaan over boeken maar ook vooral over de processen en de inhoud. Over mijn drive om mooie boeken te maken en wat ze met me doen.

Waarschijnlijk deel ik mijn gedachten met je en mijmer ik over de zin en onzin van het leven. Want ik heb ook gewoon een leven naast dat ik boeken maak. Dat lijken we wel eens te zijn vergeten als ik de socials bekijk…

Dus hier alleen echte verhalen met als doel verbinden.

En wie weet verdient mijn verhaal wel een blog 😉

fijn vormgeven 1
fijn vormgeven 24

Meer lezen?