Puntkomma

Boekenwinkel voor bijzondere boeken

winkel
mandy in winkel

Puntkomma heeft al meer dan 150 verschillende titels op de plank!

Mijn werk als vormgever/boekontwerper is leuk. heel leuk! Het blijft bijzonder om onderdeel te mogen zijn van het proces om een verhaal van een schrijver tastbaar te maken.

Maar ik begon ook steeds vaker onrustig te wiebelen op mijn bureaustoel in mijn kantoortje aan huis. Ik miste het echte contact, het praatje, een geintje, de reuring. 

Ook hoorde ik tijdens het ontwerpen van al die mooie boeken hoe lastig het blijft als selfpubber om je boek in de boekhandel te krijgen. Hoe hard “mijn” schrijvers hun best moesten doen om de winkeleigenaar te overtuigen om als-je-blieft een paar boeken in consignatie te leggen.

Dat moest anders…

Mooie boeken horen in een boekenwinkel. Je weet wel, van die exemplaren waar heel liefde in is gestopt, niet bezuinigd is op kwaliteit en die je bijna roepen vanaf hun boekenplank. Om van daar, uit te kunnen vliegen naar de lezer. Dat is wat boeken moeten doen: vele lezers bereiken. En zeg nou zelf. Je boek in de boekhandel is toch wel een beetje de kroon op je werk?

Ik kroon jouw boek met liefde.

Waar het kan roep ik “verbinden door verhalen”. Dat is wat ik vanuit Puntkomma wil doen. Een podium bouwen voor het boek EN voor jou als selfpubber.

Bij Puntkomma voelen we boeken, aaien we omslagen, snuffelen we aan papier, ontmoeten we en vertellen we verhalen...

IMG_6484
IMG_5453
IMG_6608

Boeken moet je voelen.
x

Een boekenwinkel voor bijzondere boeken

Waar verhalen verteld worden, je een stapje terug doet in de tijd en je ontsnapt met een boek.

Dat is wat ik wilde…

Een plek waar historie weer voelbaar werd

Een plek waar je papier en inkt kon ruiken

Een plek waar we weer ontmoeten

Een plek waar verhalen verbinden

Ook voor écht oude antieke pareltjes moet je bij Puntkomma zijn. Voor speciale boeken, die vooral oud zijn, heb ik een enorm zwak. De liefde die vroeger in het boek gestopt werd voel je nu nog wanneer je door de oude knisperende pagina’s bladert en over de rijk geïllustreerde omslagen aait. 

Aan boeken weg gooien doe ik niet. Ik heb een paar fruitkistjes gereserveerd voor boeken die een tweede kans verdienen. Maar er worden ook regelmatig workshops georganiseerd om boeken een nieuw jasje of functie te geven. Tijdens deze workshops wordt er (weer) kunst gemaakt van boeken.

Het assortiment aan boek breidt langzaam uit met aanverwante producten, alles om de lees- én schrijfbeleving nog gezelliger te maken. Ook voor het werk van creatieve (lokale) makers is er plek!

Of je nou kijkt, luistert, spreekt of zwijgt

verhalen zijn overal

Een podium voor het boek in Veenhuizen

Daar wil je toch aan helpen bouwen?

Dat doen we samen!

Ben je selfpubber en vind je dat jouw boek in de boekhandel hoort? Neem contact met mij op of kom langs. Dat laatste vind ik nog veel leuker!

Ken je zo’n hardwerkende selfpubber? Vertel dan vooral over Puntkomma. Spread the word! 

Zo vergroten we dat podium.

Ben je boekenliefhebber en op zoek naar een uniek boek? Ook dan: langskomen!

Hospitaallaan 1 9341  AE Veenhuizen.

Open van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 – 17.00